masuri

Cum faci bani prin intermediul rețelelor de socializare Facebook, Instagram, Pinterest dar și prin site-ul sau blogul tău.

Modalități:

  • reclama plătită prin Google Adsense când afișezi reclame pe site-ul tău și ești plătit atunci când vizitatorii tăi dau click pe acel banner
  • reclama directă a firmelor prin intermediul unui banner afișat pe site-ul tău
  • vânzarea produselor proprii dacă ai un magazin online sau poți cumpăra produsele pentru ca apoi să le vinzi (dropshipping)
  • vânzarea produselor în calitate de afiliat când primești un comision de vânzare de la firma care comercializează acel produs

Cele mai profitabile metode sunt cele de vânzare produse proprii sau prin afiliere însă aceste produse ar trebui să fie în format digital pentru a da un randament maxim. In acest caz expedierea prin poștă sau curier nu este necesară, produse fiind livrate direct prin email sau printr-un cont online către destinatar.

Deasemenea, în calitate de afiliat comisionul este mult mai mare pentru produsele digitale decât pentru produsele fizice întrucît producătorul nu are cheltuieli cu achiziționarea de stocuri de produse și cu depozitarea acestora iar profitul acestuia este direct proporțional cu vânzările realizate.

Blog